تابلو برق BMS

تابلوهای برق bms امروزه به عنوان یکی از نیازهای اکثر ساختمان‌های تجاری و مسکونی شناخته می‌شوند. تابلو برق BMS در برابر نوسانات الکتریکی واکنش دارند و این واکنش به صورت خودکار انجام می‌شود. واکنش تابلوهای برق بی‌ام‌اس یا هوشمند نقش زیادی در تامین ایمنی یک ساختمانی می‌گذارد و به همین دلیل در اکثر ساختمان‌ها از آن استفاده خواهند کرد. با استفاده از این تابلوها ساکنانی که درون ساختمان قرار دارند می‌توانند کنترل بیشتری روی مصرف انرژی داشته باشند. برنامه این نوع تابلوها به راحتی روی تلفن همراه نصب می‌شود و امکان نظارت برای کاربران فراهم خواهد شد. این برنامه علاوه بر کنترل، از نوسانات جریان الکتریکی و قطعی برق هم اطلاعات کاملی در اختیار کاربران قرار می‌دهد. برای اطلاعات کامل درباره تابلوهای برق بی‌ام‌اس این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

برای خرید و سفارش تابلو برق صنعتی BMS و کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در ارتباط باشید 

محصولات تابلو برق BMS

برای سفارش انواع تابلو برق BMS و دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاوران ما در ثانیرا تماس حاصل فرمایید.

تابلو برق BMS چیست و چه کارایی دارد؟

تابلوهای برق BMS یا همان تابلو برق هوشمند ساختمان، به عنوان یک راه حل ساده برای مدیریت آسان توزیع برق در ساختمان‌های گوناگون استفاده می‌شوند. با استفاده از این تابلوها می‌توان از میزان مصرف انرژی تجهیزات الکترونیکی که درون ساختمان قرار دارد مطلع شد و وضعیت سیستم را بررسی کرد. در ساختمان‌هایی که چندین واحد وجود دارد می‌توان از تابلوی برق هوشمند برای کنترل دقیق استفاده کرد. با توجه به میزان آمپری که در هر واحد از ساختمان قرار دارد باید از یک تابلوی برق مناسب استفاده شود.

در ساختمان‌های کوچک از برق تک فاز و برای ساختمان‌های تجاری از برق سه فاز استفاده می‌شود که تابلوهای هوشمند هر یک از آنها با یکدیگر تفاوت دارند. در ساختمان‌های مسکونی برق باید از تابلوی اصلی به وسیله سه رشته سیم به تابلوی برق متصل شوند. پس از وارد شدن سیم به داخل تابلوی برق باید اتصالات به کلید مینیاتوری و محافظ جان و سایر کلیدها انجام شود. در تابلوهای برق هوشمند، کلیدهای مینیاتوری دو دسته هستند که شامل کلیدهای مورد نیاز برق کار، برق انبار و کلیدهای مینیاتوری هوشمند هستند.

در تابلوهای برق هوشمند باید مینیاتوری به رله متصل شود و هر رله با ۶ کلید فازبندی شود. این کار باعث کنترل دستی این تجهیزات خواهد شد و عملکرد آن به گونه‌ای است که برق از کلید مینیاتوری به رله و سپس به ترمینال‌ها وارد می‌شود.

هوشمندسازی منازل چگونه است؟

امروزه با پیشرفت علم از تجهیزات زیادی برای هوشمندسازی منازل استفاده می‌کنند. علاوه بر اینکه این هوشمندسازی باعث کاهش مصرف انرژی‌های مختلف می‌شود مزیت‌های زیادی دارد. از مزیت‌های آن می‌توان به جلوگیری از خطراتی اشاره کرد که درون ساختمان‌های مختلف به دلایل گوناگون ایجاد می‌شود. از سیستم‌های هوشمند برای ساختمان‌های مختلف می‌توان به سیستم اعلام حریق، کنترل دمای هوشمند، سیستم سرمایشی و گرمایشی، کنترل روشنایی، دوربین مداربسته، قفل‌های هوشمند و کنترل دستی اشاره کرد.سوئیچ برق هوشمند، ساعت هوشمند، سنسور دما، رو انداز هوشمند، لامپ هوشمند با قابلیت اتصال به تلفن همراه، تخته هوشمند و… هم از دیگر این موارد هستند.

نصب هر کدام از این موارد باید توسط فردی انجام شود که تخصص کافی در این زمینه داشته باشد. در ساختمان‌های مختلف و توجه به بودجه و شرایط ساختمان از سیستم‌های هوشمند مختلف استفاده می‌شود. برخی از سیستم‌های هوشمند برای ساختمان‌های تجاری و برخی برای ساختمان‌های مسکونی مناسب هستند. تابلوی برق هوشمند هم در اکثر منازل استفاده می‌شود که کارایی بسیار مهمی دارد.

تابلو bms
خرید تابلو bms

نقش تابلو برق BMS

تابلوهای بی‌ام‌اس در ساختمان‌ها نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند. با نصب این تابلوها در ساختمان دیگر نیازی به مراجعه و بررسی تابلو توسط کاربر وجود ندارد و از راه دور می‌توان همه چیز را کنترل کرد. شما با استفاده از این تابلو می‌توانید به همه قسمت‌های هوشمند منزل دسترسی داشته باشید و کلیه تجهیزات برقی را کنترل کنید. میزان جریان برق لازم برای وسایل توسط تابلوهای هوشمند تعیین می‌شود تا از مصرف اضافی برق پرهیز شود.

با استفاده از ریموت کنترل می‌توانید روی تابلوی برق کنترل داشته باشید و مشکلات احتمالی آن را بررسی کنید. شما به راحتی می‌توانید اجزای هوشمند این تابلوها را کنترل کرده و این کار از طریق ریموت و گوشی همراه قابل انجام است. کنترل تابلوها از طریق گوشی همراه در فاصله ۱۰۰ یا ۱۰۰۰ متری انجام می‌شود.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و انتخابی لذت بخش با مشاورن ما برای خرید انواع تابلو برق بی ام اس با اطمینان کامل تماس حاصل فرمایید.

فیلم معرفی تابلو BMS

در این ویدیو از ثانیرا، تابلو برق bms را معرفی کرده و به بررسی اجزای مختلف آن و کاربردهای هر کدام خواهیم پرداخت

تابلو برق BMS کجا نصب می‌شود؟

برای هوشمندسازی ساختمان و استفاده از تابلوی برق هوشمند باید به ابعاد و مکان مناسب آن برای نصب اهمیت داد. بهترین مکان برای نصب چنین تابلویی باید مکانی باشد که کاربران به راحتی بتوانند به آن دسترسی داشته باشند. از طرف دیگر تابلو نباید در مکانی قرار گیرد که در معرض دید عموم باشد و باید حتماً درون یک فضای مناسب قرار گیرد. درون کمد دیواری و یا آشپزخانه محل مناسبی برای نصب تابلو نیست. تابلوهای برق هوشمند را بهتر است درون راهرو و ورودی‌های آپارتمان‌ها نصب کنید.

 این کار باعث می‌شود که در معرض قرار نگرفته و به راحتی بتوانید برای کنترل به آن دسترسی داشته باشید. تابلوهای هوشمند در ساختمان‌های مختلف در قسمت‌های گوناگون نصب می‌شوند و مکان ثابتی برای آنها تعیین نشده است. تابلوهای هوشمند ابعاد بزرگتری نسبت به تابلوهای قدیمی دارند و باید حتماً برای نصب آنها از یک قاب روی دیوار استفاده شود. صفحه مونتاژ این تابلوها درون این قاب قرار می‌گیرد و روی صفحه از داکت و ریل استفاده می‌شود. برای نصب باید کلیدهای مینیاتوری، رله، منبع تغذیه و ترمینال‌ها روی ریل‌ها نصب شوند.

نحوه نصب و راه اندازی تابلو برق BMS

نصب تابلوهای bms باید حتماً توسط متخصصین در این زمینه انجام شود. تجربه برای نصب این تابلو اهمیت زیادی دارد. از آنجایی که این تابلوها پیچیدگی زیادی دارند باید حتماً از یک فرد متخصص در این زمینه برای نصب و راه‌اندازی آن کمک بگیرید. قبل از نصب تابلوهای برق باید نیازهای سیستم را مورد بررسی قرار دهید. بررسی تجهیزات مورد استفاده، نوع سیستم‌های مدیریت انرژی، نوع سیم کشی و توپولوژی شبکه اهمیت زیادی پیش از نصب تابلوی هوشمند دارد. پس از بررسی این موارد باید تابلوی برق طراحی شود.

 طراحی تابلوی برق با توجه به نیازهای سیستم انجام می‌شود. پس از طراحی باید نصب تابلوی برق در مکان مناسب انجام شود. نصب تابلو با توجه به ایمنی، کابل کشی، اتصالات الکتریکی و تهویه مناسب در یک مکان مناسب انجام خواهد شد. پس از اینکه نصب تابلوی برق انجام شود باید برنامه‌ریزی و راه‌اندازی سیستم انجام گیرد. در این مرحله باید تنظیمات سیستم برق هوشمند انجام شود و به کاربران آموزش لازم برای استفاده از این سیستم داده شود.

این آموزش‌ها شامل نحوه راه‌اندازی سیستم، نگهداری و مراقبت از آن می‌شود که باید به صورت دوره‌های آموزشی یا آموزش تصویری در اختیار کاربران قرار گیرد. اطلاعاتی که در این دوره‌های آموزشی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد باید کامل و دقیق باشند. از آنجایی که این تابلوها با هزینه‌های بسیار زیاد راه‌اندازی و نصب می‌شوند باید در نگهداری آنها دقت داشت.

جهت مشاوره رایگان و خرید تابلو برق BMS با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت بازار، ثانیرا بهترین گزینه است. همین الان با متخصصان ما تماس بگیرید.

قطعات مورد نیاز برای تابلو bms چیست؟

تابلوهای برق هوشمند از قطعات متنوعی تشکیل می‌شوند که هر یک از آنها وظیفه‌ای در این تابلو دارند. از قطعات مختلف تابلوی برق هوشمند می‌توان به کلیدهای مینیاتوری، منبع تغذیه، رله، محافظ جان و کابل‌ها اشاره کرد. این تابلوها شامل آمپلی فایر، شمش‌های مینیاتوری، ارت و نول هم هستند. در تابلوی برق با توجه به تعداد سرخط‌ها از تجهیزات مختلف استفاده می‌شود.

منبع تغذیه

منبع تغذیه به عنوان مهم‌ترین بخش تابلوی برق هوشمند شناخته می‌شود. این قطعه برای تامین برق مصرفی تابلو در آن قرار می‌گیرد. منبع تغذیه برق شهر را به برق ۳۰ ولت تبدیل می‌کند.

رله

این قطعه در سیستم تابلوی bms وظیفه کنترل سیستم روشنایی، سیستم سرمایشی و گرمایشی را برعهده دارد. رله برای برق‌رسانی و کلیدهای مینیاتوری هم استفاده می‌شود.

کلید مینیاتوری

گاهی اوقات در تابلوهای برق هوشمند مشکلاتی ایجاد می‌شود که باعث اتصالی یا مشکل در جریان برق می‌شود. در این حالت باید کلید مینیاتوری جریان را قطع کند که باعث تامین ایمنی تابلوی برق خواهد شد. در این زمان کلید مینیاتوری وظیفه تامین برق چراغ‌ها و سایر تجهیزات را هم خواهد داشت.

کابل‌ها

برای برقراری ارتباط قطعات مختلف در تابلوی برق از کابل استفاده می‌شود. کابل‌ها سایزهای مختلفی دارند که برای اتصال و کابل شبکه در تابلوهای برق هوشمند استفاده می‌شوند.

ترمینال‌ها

برقراری ارتباط میان رله و سرخط‌ها و سایر تجهیزات در تابلوهای برقی هوشمند برعهده ترمینال‌ها است. ترمینال‌ها وظیفه ارتباط میان برق اصلی و کلیدهای مینیاتوری را بر عهده دارند.

ابعاد تابلو برق هوشمند ساختمان چقدر است؟

ابعاد تابلوی برق با توجه به نوع ساختمان و تجهیزاتی که در آن به کار می‌رود مشخص می‌شود. از فاکتورهای موثر در تعیین ابعاد تابلوی برق هوشمند می‌توان به توانایی دسترسی به بخش‌های مختلف آن اشاره کرد. ابعاد این تابلوها باید به صورتی تعیین شوند که یک اپراتور بتواند به بخش‌های مختلف آن دسترسی داشته باشد و از آن استفاده کند. ضخامت ورقه‌ها و رنگ هم از عوامل موثر دیگر در تعیین ابعاد تابلوی برق هوشمند هستند.

ضخامت رنگی که به صورت استاندارد برای این تابلوها استفاده می‌شود باید بین ۲۰ تا ۴۰ میکرون باشد. ورقه‌هایی که برای ساخت تابلوهای برق هوشمند استفاده می‌شوند دارای ضخامت ۲ میلی‌متر هستند. ابعاد یک تابلوی برق هوشمند باید به صورتی باشد که امکان وصل قطعات جانبی به مدار برای نصاب فراهم شود. تابلوهای برق هوشمند در ساختمان‌های صنعتی ابعاد بسیار بزرگتری نسبت به ساختمان‌های مسکونی دارند و درون آنها پیچیدگی زیادی وجود دارد.

پیش از طراحی یک تابلوی برق هوشمند باید ابعاد آن به طور دقیق تعیین شوند تا پس از آن برای قرارگیری تجهیزات درون تابلو مشکلاتی ایجاد نشود. درون تابلوهای برق هوشمند باید یک فضای اضافی هم وجود داشته باشد. این فضا برای اضافه کردن آپشن‌ها و سیستم‌های مختلف درون تابلو مورد نیاز است. ابعاد استاندارد تابلوی برق بیشتر با عمق ۱۵ سانتی‌متر و ابعاد ۶۰ در ۸۰، ۸۰ در۱۰۰ و ۱۰۰در ۱۲۰ ساخته می‌شوند. جنس درب بیرونی این تابلوها با توجه به نوع سلیقه می‌تواند از جنس چوب، فلز یا آینه انتخاب شود.

خرید تابلو برق بی ام اس
تابلو برق بی ام اس

مزایا هوشمند سازی تابلو های برق چیست؟

تابلوهای برق در زمان قدیم هوشمند نبودند اما امروزه در اکثر ساختمان‌ها از تابلوهای برق هوشمند استفاده می‌کنند. تابلوی برق هوشمند مزیت‌های زیادی دارند که از آنها می‌توان به امکان کنترل تابلو از راه دور اشاره کرد. این مورد اهمیت بسیار زیادی برای کاربرانی دارد که نمی‌توانند به تابلو دسترسی داشته باشند. از دیگر مزیت‌های استفاده از این تابلوها می‌توان به کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها و صنایع مختلف اشاره کرد. صرفه‌جویی در مصرف برق و کنترل آسان سیستم‌های روشنایی، گرمایشی، سرمایشی و وسایل الکتریکی هم از دیگر مزیت‌هایی استفاده از این تابلوها هستند.

 از مزیت‌های دیگر می‌توان به افزایش امنیت ساختمان، کاهش خط آتش‌سوزی و افزایش طول عمر وسایل الکتریکی اشاره کرد. در صورتی که ولتاژ ساختمان تغییر کند این تابلوها می‌توانند از سوختن و یا کاهش طول عمر وسایل الکتریکی جلوگیری کرده و باعث جلوگیری از خرابی شوند. این تابلوها به صورتی طراحی می‌شوند که امکان خاموش و روشن کردن کنتاکتورها در آنها وجود داشته باشد.

 از مزیت‌های دیگر می‌توان به اعلام قطعی تابلوی برق از طریق تلفن اشاره کرد. قطعات مورد نیاز در این تابلوها دیمر و سرور هستند که به عنوان یک مزیت محسوب می‌شوند. دیمر به معنای یک مدار الکتریکی است که ویژگی اصلی آن قابلیت تغییر روشنایی لامپ در بخش‌های مختلف است. سرور هم بخش جذابی است که درون تابلوهای برق امکان این را فراهم می‌کنند  تا بتوانید از طریق تلفن همراه خود و سیستم‌های عامل مختلف تابلو را از راه دور کنترل کنید.

شما می توانید برای خرید تابلو برق bms در انواع مختلف با اطمینان کامل با مشاوران خرید ثانیرا تماس حاصل فرمایید.

مزایای تابلو برق هوشمند ساختمان BMS

تابلوهای برق هوشمند صنعتی و ساختمانی دارای قابلیت‌های زیادی هستند. از قابلیت‌های آن می‌توان به استفاده از اپلیکیشن‌های اندرویدی برای روشن و خاموش کردن تجهیزات این تابلوها اشاره کرد. این تابلوها امکان این را فراهم کرده‌اند که روشن و خاموش شدن تجهیزات متصل به آنها اطلاع رسانی شود. از قابلیت‌های دیگر می‌توان به ارسال پیامک در صورت دو فاز شدن برق شبکه و وجود کلیدهای استارت و استپ برای روشن کردن تجهیزات به صورت دستی اشاره کرد. مطلع شدن از قطعی و وصلی‌های برق شبکه هم از دیگر قابلیت‌های آن‌هاست.

قیمت تابلو برق BMS

قیمت تابلوی برقbms وابسته به عوامل مختلفی است و نمی‌توان قیمت ثابتی برای این تابلوها بیان کرد. تنوع بالای این محصول باعث شده که هزینه‌های مختلفی برای خرید آن نیاز باشد. از عوامل موثر در هزینه خرید این محصول می‌توان به سرشاخه‌ها، برند محصول، کیفیت و پیچیدگی درون تابلو اشاره کرد. هرچه این تابلو با ابعاد بزرگ‌تری ساخته شود و درون آن از تجهیزات بیشتری استفاده شود با قیمت بیشتری به فروش می‌رسد. برای خرید تابلوهای برقی که در ساختمان‌های مسکونی نیاز هستند هزینه کمتری نسبت به صنایع و ساختمان‌های تجاری نیاز است.

 از عوامل موثر دیگر در قیمت تابلوهای برق هوشمند می‌توان به انتخاب فروشگاه برای خرید هم اشاره کرد. اگر شما یک مجموعه معتبر مانند ثانیرا را برای خرید خود انتخاب کنید این تابلوهای هوشمند با قیمت بهتری به دست شما می‌رسد. وجود واسطه‌ها در پروسه خرید و فروش این نوع تابلوها هم تاثیر زیادی در هزینه نهایی می‌گذارند. از عوامل موثر دیگر در قیمت خرید این محصول می‌توان به روش خرید هم اشاره کرد. این روزها روش غیر حضوری می‌تواند مزیت‌های زیادی برای شما داشته باشد تا با کاهش هزینه‌ها خریدتان را انجام دهید.

راهنمای خرید تابلو برق BMS

برای خرید هر محصول باید به نکات مختلفی توجه داشت تا بتوانید از خرید خود رضایت داشته باشید. خرید و فروش تابلو برق هوشمند باید با دقت لازم انجام شود. شما پیش از خرید خود باید با شرایط آب‌وهوایی، موقعیت فیزیکی، نحوه تابش آفتاب، بارندگی و شرایط مختلفی که در آن زندگی می‌کنید توجه کنید. از جمله مهم‌ترین مواردی که برای خرید این تابلوها باید به آن دقت داشته باشید برند محصول است. هرچه این تابلوها با کیفیت بالایی خریداری شوند طول عمر بیشتری دارند و باید حتماً یک برند معتبر را برای خودتان انتخاب کنید. از نکات دیگر می‌توان به درصد خلوص سیم و ابعاد تابلوی برق اشاره کرد. استاندارد رنگ محصول هم اهمیت زیادی برای جلوگیری از، از بین رفتن ظاهر آن دارد.

از عوامل دیگر می‌توان به جنس تابلوی برق که می‌تواند از جنس استیل، آلومینیوم، پلاستیک، فولاد ضدزنگ و غیره باشد هم اشاره کرد. در هنگام خرید این محصول به مقاومت آن در برابر رطوبت، شرایط آب‌وهوایی، نفوذ گردوخاک و تابش آفتاب هم توجه داشته باشید. این محصول باید دارای استانداردهای بین المللی برای تولید باشد و به مدل تابلو هم در هنگام خرید توجه کنید.

تاییدیه شرکت برق برای خرید این محصول و کیفیت و کارایی آن هم اهمیت زیادی در هنگام خرید شما خواهد داشت. برای خرید خود حتما یک فروشگاه معتبر مانند سایت ثانیرا را انتخاب کنید که مجوزهای لازم را برای فروش داشته باشد. اگر از نمایندگی‌های معتبر خریدتان را انجام دهید می‌توانید از کیفیت محصول اطمینان داشته باشید و آن را با هزینه مناسب خریداری کنید.

قیمت تابلو برق بی ام اس
انواع تابلو برق بی ام اس

تفاوت تابلو برق BMS با تابلو برق معمولی

تابلوهای معمولی با تابلوهای برق هوشمند از نظر کاربرد و عملکرد با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند. از تفاوت‌های این دو تابلو می‌توان به کاربرد، مقیاس عملکرد، تعداد ورودی و خروجی‌ها و توان مصرفی آنها اشاره کرد.

کاربرد

تابلوهای برق معمولی برای کنترل و توزیع برق در یک سیستم استفاده می‌شود اما تابلوهای هوشمند کاربرد متفاوتی دارند. از تابلوهای هوشمند برای کنترل و مدیریت سیستم‌های هوشمند ساختمانی و صنعتی استفاده می‌شود.

مقیاس عملکرد

 تابلو برق bms با هدف کنترل مصرف انرژی و عملکرد سیستم‌های هوشمند طراحی می‌شود. تابلوهای برق معمولی با هدف تامین برق و توزیع آن به سایر اجزای سیستم‌های الکتریکی طراحی می‌شوند و کاملاً با تابلوهای هوشمند متفاوت هستند.

تعداد ورودی‌ها و خروجی‌ها

تعداد ورودی‌ها و خروجی‌ها در تابلوهای معمولی و هوشمند با یکدیگر متفاوت است. تابلوهای برق هوشمند دارای ورودی‌های بیشتری هستند که برای جمع‌آوری اطلاعات از آنها استفاده می‌شود. برای کنترل اجزای مختلف سیستم هوشمند در تابلوهای هوشمند از خروجی‌های بیشتری هم استفاده شده است. در تابلوهای برق معمولی تعداد ورودی و خروجی‌ها بسیار کمتر است که برای توزیع برق از آنها استفاده می‌کنند.

توان مصرفی

توان مصرفی تابلوهای برق هوشمند با تابلوهای معمولی با یکدیگر متفاوت است. در تابلوهای هوشمند توان بیشتری نسبت به تابلوهای برق معمولی وجود دارد.

خرید تابلو برق BMS از ثانیرا

همانطور که در این مطلب برای شما توضیح دادیم تابلوهای برق bms یا هوشمند به عنوان یکی از تجهیزات بروز در ساختمان‌ها شناخته می‌شود. در صنایع هم از این تابلوها استفاده می‌شود. تابلوهای bms مزیت و کارایی زیادی دارند و تفاوت زیادی در طراحی آن‌ها با تابلوهای برق معمولی وجود دارد. از کاربردهای تابلوهای هوشمند می‌توان به کنترل میزان مصرف انرژی اشاره کرد. در تابلوهای برق هوشمند اجزای زیادی باتوجه به کاربرد آن‌ها وجود دارد که هر یک وظیفه خاصی دارند. برای نگهداری از این قطعات باید هرچند وقت یکبار آن‌ها را مورد بررسی قرار داد. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره این محصول به دست آورید با مشاوران ما در ثانیرا تماس بگیرید‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *